BPW Finland

Business and Professional Women Finland

Suomen liike- ja virkanaisten liitto | Finlands yrkeskvinnors förbund ry

eBPW Finland -verkosto
 

Kansallisen liittomme BPW Finlandin sisällä aloitti elokuussa 2016 toimintansa eBPW Finland –verkosto. Verkosto on tarkoitettu sinulle, joka et syystä tai toisesta voi liittyä mihinkään BPW-paikallisyhdistykseen mutta haluat edistää naisten asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnassa ja työelämässä.  

Tule mukaan! Liity eBPW-verkostoon sähköisellä lomakkeella tästä linkistä.

Liittymällä virtuaaliseen eBPW Finland -verkostoon pääset mukaan toimintaamme, hyödyt laajasta verkostostamme ja saat mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin ympäri maailmaa.

Seuraamalla nettisivujamme (www.bpw-finland.fi) ja julkisia facebook-sivujamme (facebook.com/BPWFinland) sekä lukemalla lehtiämme ja jäsentiedotteitamme pysyt ajan tasalla ja saat kutsuja mielenkiintoisiin tilaisuuksiin.

eBPW Finland –verkoston maksu on 30 €/vuosi. Se oikeuttaa osallistumaan BPW Finlandin järjestämiin seminaareihin, muihin tilaisuuksiin ja matkoille sekä saamaan kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän lehtemme ja ajankohtaisia tiedotteita.

Mikäli haluat myöhemmin, kesken kauden, siirtyä jäseneksi johonkin BPW-paikallisyhdistykseen, onnistuu se helposti maksamalla puuttuvan välirahan.

Paikallisyhdistysten jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin, yleisin on 50 €/vuosi. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan sekä BPW Finlandin että oman paikallisyhdistyksen toimintaan ja koulutuksiin, osallistumaan liiton kokouksiin, hakemaan liiton matka-apurahoja ja osallistumaan matkoille sekä saamaan jäsenlehden ja jäsentiedotteet.