BPW Eurooppa esittää: Yhdessä vihreän ja kestävän maailman puolesta

Maailma, jossa elämme, on jatkuvassa muutoksessa. Meidän on pysyttävä yhä kiihtyvällä tahdilla mukana teknologisissa innovaatioissa, korvata vanhentuneet normit kestävällä ajattelutavalla, selviytyen samalla lisääntyvästä tiedon tulvasta. Miten voimme tehdä hyviä valintoja tässä maailmassa ja näissä olosuhteissa? Miten me huolehdimme itsestämme ja ympäröivästä ympäristöstämme? Miten emme menettäisi perustusta? Miten voisimme luoda muutoksia yhteiskunnan arvoihin? Miten loisimme ja tukisimme vihreää liiketoimintaa?

Ensi silmäyksellä, vihreän ja kestävän maailman kunnianhimo, ei näytä sopivan naisten uraverkoston teemaksi. Samalla on kuitenkin kyse asiasta, joka koskee kaikkia tässä maailmassa.

Totta kai, me naiset voimme tehdä muutoksia ja luoda vihreän ja kestävän maailman, kun ryhdymme toimiin. Yhdessä toimien voimme muokata tulevaa maailmaa naisten viitekehyksen huomioivaksi. Jos haluamme naisten johtavan kestävästi huomenna, tarvitsemme naisia, jotka ovat tietoisia ympäristön ongelmista tänään. Tieto ja ymmärrys ympäristöön liittyvistä haasteista määräävät tulevaisuudessa sen kuka on johtaja ja kuka ei.

Tavoitteenamme on muovata ja muokata kestävyyttä naisten näkökulmasta.
Siksi aloitamme nyt:

EUROOPAN LIIKETOIMINTA- JA AMMATTILAISNAISTEN ALOITTEELLA:
”Yhdessä vihreän ja kestävän maailman puolesta”

Vihreä ja kestävä BPW Eurooppa kutsuu kaikki kiinnostuneet lisäämään tietoisuutta ja osallistumaan aktiivisesti uuteen liikkeeseen ” Yhdessä vihreän ja kestävän maailman puolesta.

Tässä Euroopan laajuisessa liikkeessä Vihreä ja Kestävä BPW Eurooppa (eng. Green and Sustainable BPW Europe) toimii sateenvarjokäsitteenä kansallisten BPW yhdistysten järjestämille tapahtumille. Tarjoamme foorumin alueellisille yhdistyksille lisätä tietoisuutta, jakaa tietoa ja kehittää kestäviä ratkaisuja yhdessä kestävä vihreä maailma niin poliittisesti, taloudellisesti kuin yksityiselämän saralla. Järjestämme siis luentoja, tapahtumia, työpajoja ja yritysvierailuja eri aloilla.

Ensimmäinen tapahtumamme on luento, jonka otsikko on: ”Kestävän kehityksen tavoitteet ja ilmastonmuutos”.

Kestävän kehityksen tavoitteet (SDG) ovat suunnitelma a parempi ja kestävämpi tulevaisuus kaikille. Ne vastaavat globaaliin haasteita, kuten köyhyys, eriarvoisuus, ilmastonmuutos, ympäristön pilaantuminen, rauha ja oikeudenmukaisuus. Bahar Özayn pitämä puhe auttaa sinua oppimaan lisää kestävän kehityksen tavoitteista ja kuinka voit toimia ja osallistua kestävään ja joustavaan toimintaan maailman. Lue lisää tapahtumat osiostamme: https://www.bpw-finland.fi/tapahtuma/bpw-europe-luento-26-3-2021/