Tule mukaan aktiivisten naisten verkostoon!

Jäsenyys

BPW Finland on valtakunnallinen keskusjärjestö, jonka toiminnan perustana ovat sen 15 paikallisyhdistystä eri puolella Suomea. Henkilöjäsenet kuuluvat paikallisyhdistyksiin.

Alle 36-vuotiaat jäsenet kuuluvat automaattisesti myös Young BPW Finland -verkostoon, jolla on omaa, nuorille jäsenille suunnattua toimintaa.

eBPW Finland -verkostoon voivat liittyä ne, jotka haluavat edistää naisten asemaa yhteiskunnassa ja työelämässä paikkakunnasta riippumatta.

Jäsenmaksut

Paikallisyhdistysten jäsenmaksu on 45-50 € vuodessa.

eBPW Finland verkoston vuosimaksu on 30 €.

Jäsenedut

Kaikki jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän BPW Suomi Finland -lehden sekä kuusi kertaa ilmestyvän uutiskirjeen.

Kaikki jäsenet voivat osallistua liiton ja paikallisyhdistysten järjestämiin seminaareihin, yritysvierailuihin, koulutuksiin, matkoihin sekä kansainvälisiin kongresseihin.

Paikallisyhdistysten jäsenet voivat lisäksi osallistua liiton kevät- ja syyskokouksiin ja vaikuttaa paikallisyhdistysten tai liiton hallituksessa.

Liitto tukee jäsentensä kongressimatkoja matkastipendein. Young BPW Finland -verkoston jäsenille on haettavana omia, nuorille suunnattuja matkastipendejä.