Kutsu tapahtumaan Naisjärjestöt tasa-arvolla taantumusta vastaan – anti-gender-liikehdintä Suomessa ja EU:ssa 11.4.2022

Kutsu tapahtumaan Naisjärjestöt tasa-arvolla taantumusta vastaan – anti-gender-liikehdintä Suomessa ja EU:ssa 11.4.2022

Millaisen uhan anti-gender-liike luo naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksille ja naisliikkeen toiminnalle Suomessa? Miten liikehdinnän EU-tason vaikutukset suhteutuvat Suomeen?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan näistä teemoista Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöjen avoimeen kevättapahtumaan 11.4.2022 etäyhteyksin klo 14:30–17:00. Myös lähiosallistuminen Eurooppasalissa on mahdollista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Kevättapahtuma on tarkoitettu Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöille, mutta kaikki teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 6.4. mennessä.

Tilaisuuden avaa Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Saara-Sofia Sirén. Tapahtumassa kuulemme ajankohtaisen tutkijapuheenvuoron sukupuolentutkimuksen dosentti, Suomen Akatemian tutkijatohtori Julian Honkasalolta sekä asiantuntijapuheenvuoroja aiheen parissa työskenteleviltä ykkösnimiltä ja europarlamentaarikoilta, muun muassa Sirpa Pietikäiseltä ja Heidi Hautalalta. Luvassa on myös jäsenjärjestöjemme edustajien mielenkiintoinen paneelikeskustelu.

Kutsun ja ilmoittautumisen löydät allaolevasta linkistä.

https://naisjarjestot.fi/tapahtumat/naisjarjestot-tasa-arvolla-taantumusta-vastaan-anti-gender-liikehdinta-suomessa-ja-eussa/