Kuuntele & keskustele

Piritta Seppälä: Kuuntele & Keskustele

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen, mutta miten siitä saa mahdollisimman paljon irti? Entä miksi keskustelujen seuranta ja suora osallistuminen niihin kannattaa?

Tämä Kansalaisfoorumin uutuuskirja on kirjoitettu suomalaisille järjestöille. Teoksen ajankohtainen sisältö ja siihen kootut lukuisat vinkkilistat tarjoavat apua, vinkkejä ja malleja oman organisaation sosiaalisen median käytön suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Kirjan esimerkit antavat käsityksen sosiaalisen median monimuotoisesta käytöstä järjestöissä.

”Kuuntele ja keskustele – Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa” auttaa lukijaa ymmärtämään sosiaalisen median keskustelujen seurannan ja niihin osallistumisen voiman sekä tuo ihmisen keskipisteeseen. Kirja tarkastelee aihepiiriä niin järjestöjohtajan, -työntekijän, jäsenen kuin järjestön asioista kiinnostuneen ihmisen näkökulmasta katsottuna.

Kirjan avulla järjestösi sosiaalisen median käytöstä tulee toimivaa ja tehokasta, koko organisaation halki kulkevaa järjestötoimintaa!

Pirita Seppälä: Kuuntele & Keskustele
– Näin järjestösi toimii tavoitteellisesti sosiaalisessa mediassa

Sivistysliitto Kansalaisfoorumi 2014
109 sivua