BPW Finland

BPW Finland on vuonna 1946 perustettu valtakunnallinen keskusjärjestö, joka edistää naisten asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnassa ja työelämässä. Liiton tavoitteena on aidosti tasa-arvoinen Suomi, jossa naiset ja miehet ovat tasavertaisesti edustettuina yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja työelämän johtopaikoilla.

BPW Finlandin toiminnan perustana ovat sen 15 paikallisyhdistystä eri puolella Suomea, nuorille jäsenille suunnattu Young BPW Finland -verkosto sekä virtuaalinen eBPW Finland -verkosto.

BPW Finland on osa kansainvälistä järjestöä International Federation of Business and Professional Women, joka tekee tiiviisti yhteistyötä muun muassa YK:n kanssa. BPW Internationalin jäseniä on kaikissa viidessä maanosassa ja lähes 100 maassa. Verkoston laajuus tekee siitä yhden vaikutusvaltaisimmista naisverkostoista maailmassa.

BPW Finland on mukana toteuttamassa BPW Internationalin kansainvälisiä teemoja.

Kolmivuotiskauden 2017 – 2020 kansainvälinen teema on:                Empowering Women to Realize the Sustainable Development Goals (SDGs) – Naisten vaikutusvallan lisääminen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi (SDG)

Kolmivuotiskauden 2015 – 2017 kansainvälinen teema oli:
Making a difference through leadership and action – Johtaminen ja teot muuttavat maailmaa

Kolmivuotiskauden 2011-2014 teema oli:
Empowered Women leading Business – Voimaantuneet naiset johtotehtävissä

BPW Finland on myös mukana BPW Europen kampanjassa Boards with Women – Naisia hallituksiin.