Maan Päivän BPW kampanja alkaa 22.4.

BPW Europe Together for a Green and Sustainable World aloittaa Maan päivänä 22. huhtikuuta kampanjan Pledge to Mother Earth.

Ohessa kampanjaa koskeva  Maan päivän kampanjakirje ja Maan Päivän kampanjaViestintäopas, josta on apua kampanjaa järjestäessänne. Kampanja on suht vaivaton tapa tuoda myös omaa yhdistystä esiin somessa, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua.

Toivon, että kyselette myös yhdistystenne jäsenten kiinnostusta BPW Europe Together for a Green and Sustainable World työryhmää kohtaan. Työryhmässä voi toimia kansainvälisesti ja kansallisesti. Kansainvälinen työryhmä jakautuu erikseen pienemmiksi työryhmiksi kuten communication, finance, task-force ja events. Jokaisessa alaryhmässä on tilaa tekijöille. Kansallisesti meillä ei ainakaan toistaiseksi ole omaa Suomen ryhmää. Mikäli kiinnostusta löytyy tietysti perustamme sen. Voin järjestää kiinnostuneille tilaisuuden keskustella Suomen ryhmän perustamisesta ja tavoitteista. Kiinnostuneiden s-postiosoitteet voi siis ilmoittaa allekirjoittaneelle.

Heini Vaari, heini.vaari@luukku.com