Oodi naiselle tapahtumassa vieraanamme Katriina Honkanen

Katriina Honkanen on teatterin ja musiikin monityöläinen: näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja, laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Hän on työskennellyt useissa teattereissa sekä näyttelijänä että ohjaajana, viimeisin työ on Jyväskylän Kaupunginteatterille käsikirjoitettu, ohjattu ja sävelletty Ella ja Paterock (Timo Parvelan kirjan pohjalta). TV-2:n sarja Metsolat teki Katriinasta tutun kasvon television katsojille 90-luvulla. Vuonna 2017 Katriina Honkanen valittiin BPW Finlandin Vuoden naiseksi.

Katriina on säveltänyt yhdeksän albumillista omaa musiikkia. Parhaillaan on syntymässä ensimmäinen kokonaan englanninkielinen levy Rolling Rust-kokoonpanolla yhdessä Janne Louhivuoren ja Ilkka Tenhusen kanssa.

Katriinan sisällä on aina asunut maailmanparantaja ja tasa-arvon kannattaja. Muutamia vuosia sitten Katriina käynnisti ison Wings to Fly-taiteilijaprojektin, jossa eri alojen taiteilijat ympäri Suomea tekivät omia teoksiaan nostaakseen naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan ihmisten tietoisuuteen. Projektin kruunasi televisioitu konsertti Savoy-teatterissa. Projektissa oli yhteistyö-kumppanina Plan Suomi ja sen avulla kerättiin rahaa kehittyvien maiden tyttöjen suojeluun ja koulutukseen. Tähän liittyen voit käydä kuuntelemassa Katriina säveltämän ja sanoittaman kappaleen Wings to Fly. https://www.youtube.com/watch?v=SmEQNoukCB0

Tervetuloa Helsinkiin keskustakirjasto Oodin Maijansaliin (1.krs) naistenpäivänä 8. maaliskuuta klo: 13 (ovet aukeavat klo: 12.45) Oodi naiselle tapahtumaan. Tapahtuma on maksuton ja 180 ensimmäistä mahtuu mukaan.