Oodi naiselle tapahtumassa vieraanamme Pia Bertling

Pia Bertling on sijoitusalan ammattilainen, jonka toimenkuvan on ollut laaja-alainen: korkoinstrumenttien markkinantakauksesta, ammattimaiseen kaupankäyntiin suomalaisessa johtavassa liikepankissa, sekä osake-optioiden asiakasvastaavan toimenkuvasta, institutionaaliseen  osakemeklarin toimeen kotimaisessa pankkiiriliikkeessä, yhteensä 17 vuoden ajan.

Bertlingin mukaan: ”Kun on tällainen track-record, niin intohimoahan se on yhä edelleen sijoittamista kohtaan,” jota hän nykyään harrastan itse oman sijoitussalkun salkunhoitajana. Lisäksi Bertling tuntee intohimoa sijoitustiedon jakajamiseen ja inspiraation lähteenä toimimiseen Naisten omassa Pörssiklubissa, NoPin ohjausryhmässä sekä NoPin sijoittamiseen keskittyvissä pienryhmissä.

Tiedon jakaminen varallisuuden kasvattamisen eri mahdollisuuksista ja sijoittamisen taitojen arkipäiväistämisestä nimenomaan naisille on Pia Bertlingille sydämenasia. Senpä takia ”Oodi naiselle” -tapahtuma naistenpäivänä 8.3.2020 on tähän täydellinen foorumi! Hänen esityksensä nimi on luontevasti ”Oodi sijoittamiselle”.

Tervetuloa kuuntelemaan selkokielellä sijoittamisen eri osa-alueista naistenpäivänä Helsinkiin keskustakirjasto Oodin Maijansaliin (1.krs) klo: 13 alkaen.

Mukaan mahtuu 180 ensimmäistä.