BPW Tampere, Joulukonsertti 11.12.2019 kello 19 Tampere-Talossa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

BPW Tampere, Joulukonsertti 11.12.2019 kello 19 Tampere-Talossa

11/12/2019 klo 19:00 - 21:30

Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot: Valkeaa joulua

Huippusuositut solistit, Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen ja Maria lund, valloittavat yleisön upealla osaamisellaan vuosi vuoden jälkeen tarjoten aina jotain uutta ja jotain perinteistä.

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat vakuuttaneet kuulijansa ja suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Monipuolinen ohjelmisto ja suvereeni osaaminen yhdistyy taitavaksi kokonaisuudeksi, joka hurmaa kuulijansa joka joulu.

Ohjelmistossa tutut perinteiset joululaulut ja uudemmat suosikit vaihtelevat muodostaen täydellisen ja harmonisen elämyksen. Toivomme ja uskomme, että jokainen löytää siitä oman lempilaulunsa ja uusiakin ihastuksia!

Esiintymislava huokuu joulun tunnelmaa, kun kapellimestari Jukka Nykäsen johtama orkesteri astelee lavalle. Tenoreiden oma 10-henkinen maamme parhaista muusikoista koostuva orkesteri sekä kiinnostavat ja upeat sovitukset muodostavat konsertin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kaikki esiintyjät niin solistit kuin muusikotkin pulppuavat iloa ja energiaa, valoa ja huippuosaamista.

Konserttikokonaisuuden täydentää Jukka Rintalan uniikit iltapuvut. Tule nauttimaan maamme valovoimaisimpien tähtisolistien joulukonsertista. Varaa lippusi heti!

Konsertti kestää noin 2,5 tuntia, konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueena permanto. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tiedot

Päivämäärä:
11/12/2019
Aika:
19:00 - 21:30