BPW Vantaa, Silkkiä ja sifonkia arkeen ja juhlaan – Titvi esittäytyy Teatterimuseossa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

BPW Vantaa, Silkkiä ja sifonkia arkeen ja juhlaan – Titvi esittäytyy Teatterimuseossa

08/05/2019 klo 17:30

Silkkiä ja sifonkia arkeen tai juhlaan kaikille naisille – Titvi esittäytyy Teatterimuseossa

Keskiviikkona 8.5. klo 17.30 Teatterimuseossa Titvi–malliston suunnittelija Titvi Ikäheimo-Hall esittäytyy ja kertoo meille upeasta Taika -vaatemallistostaan ja muista asusteistaan: huiveista, tunikoista, ponhcoista, myssyistä ja tekstiilikoruista.
Lisäksi projektipäällikkö Meri Eerola kertoo Teatterimuseon toiminnasta. Juuri nyt siellä on avattu mm. ajankohtainen näyttely Minna Canthista, johon kannattaa tutustua paremmalla ajalla. (Kokonainen Canth – Kuohuva keho ja mieli on avoinna yleisölle 20.3.2019–5.1.2020, https://www.teatterimuseo.fi/fi/Kokonainen-Canth)

Tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu Tarjalle, tarja.salin@live.fi, viimeistään 2.5.
Aika: Keskiviikkona 8.5. alkaen klo 17.30.
Paikka: Teatterimuseo Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1, Helsinki.
Miten pääset sinne: Ratikka 8, Kaapelitehtaan pysäkki tai metrolla Ruoholahden asemalle, josta kävelyä n. 850 m/tai ratikka 8. Omalla autolla tuleville on jonkin verran pysäköintipaikkoja.
Teatterimuseo sijaitsee Kaapelitehtaan G-portaassa, joka on u-kirjaimen muotoisen rakennuksen merenpuoleisen sakaran päässä. Samasta ovesta tullaan myös Hotelli- ja ravintolamuseoon sekä Suomen valokuvataiteen museoon, joiden kanssa on yhteinen aula. Teatterimuseo sijaitsee toisessa kerroksessa. Lisätietoja täältä: https://www.teatterimuseo.fi/fi/Saapuminen

Titvi edustaa yksilöllistä, ajatonta ja persoonallista pukeutumista. Omalinjaisessa suunnittelussa toteutuu ainutlaatuinen toimivuus, luovuus ja väriyhdistelmien runsaus mielenkiintoisella tavalla.
Asut muuntuvat asusteilla todella moneen käyttöön ja ovat ihanteellisia matkoille, töihin, juhliin tai häävieraan asuiksi. Yksilöllisiä toteutuksia jokaiselle myös omien mittojen mukaan. Tule tutustumaan ja tekemään hyviä ostoksia!
Titvin ”Taikamalliston” vaatekeksinnöillä on Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä Hyödyllisyysmallisuoja. Lisätietoja löydät täältä: https://www.titvi.com/

 

Tiedot

Päivämäärä:
08/05/2019
Aika:
17:30