BPW Yhdessä, Globaali vaateteollisuus, materiaalit ja kuluttajan valinnat”.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

BPW Yhdessä, Globaali vaateteollisuus, materiaalit ja kuluttajan valinnat”.

01/06/2021 klo 18:00 - 19:00

Tiistaina 1.6. klo 18.00–19.00 pidetään BPW Vantaan BPW Yhdessä -webinaari, jonka aiheena on ”Globaali vaateteollisuus, materiaalit ja kuluttajan valinnat”.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5. Kukalle, lehmusvirta@kolumbus.fi, niin saat sähköpostiisi linkin webinaariimme.

Esitelmän laatija ja esiintyjä, Anna Lohko, on käsityö- ja muotoilukasvattaja ja kuvaaja. Hän on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi pääaineenaan Käsityötiede. Tällä hetkellä hän opiskelee työn ohessa audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkintoa liikkuvan kuvan linjalla. Työssään taiteen perusopetuksessa hän on kiinnostunut suunnittelusta, pintakuvioinnista ja uusista materiaaleista ja työtavoista.

Esitelmän aikana pysähdytään hetkeksi globaalin ja lokaalin tekstiili- ja vaateteollisuuden äärelle. Pohditaan myös koulutuksen ja työturvallisuuden kenttiä suhteessa tekstiili- ja vaateteollisuuteen. Tarkastelun alla ovat alalla vaikuttavat trendit niin materiaalien kuin kulutuksenkin osalta.

Tällä webinaarilla haluamme kiinnittää huomiota ympäristöön kohdistuviin ongelmiin, etsimme ratkaisuja lisäämällä omaa tietoisuuttamme ja arvioimalla omaa panostamme ympäristön hyvinvointiin BPW Europen Together for a Green and Sustainable World eli Green BPW-työryhmän tavoitteiden mukaisesti.

 

Tiedot

Päivämäärä:
01/06/2021
Aika:
18:00 - 19:00