Vaikuttajaverkosto WoMan:in ja Suomen BPW:n yhteinen MENTOROINTIohjelma 2018 – Kickoff!

Joulukuussa 2016 keskustelimme BPW Finland:in puheenjohtajan kanssa siitä, miten meidän olisi hyvä löytää tapoja tehdä yhteistyötä. Seuraavissa kohtaamisissa ajatukset kirkastuivat ja helmikuussa 2018 sovimme (Puheenjohtajat Eeva Peltonen ja Satu Palosaari), että tulemme yhdessä käynnistämään MENTOROINTIohjelman.

Ohjelma alkoi maaliskuussa vapaaehtoisten mentorien metsästyksellä ja huhtikuussa olivat vuorossa aktorit. BPWn omat jäsenjärjestöt ottivat mahdollisuudesta myös kopin ja yhtaikaisesti aloittavat etätuellamme ainakin kaksi erillistä ryhmää pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Keskiviikkona 23.05.2018 Liisankadulla tämä sitten vihdoin tapahtui;

Vaikuttajaverkosto WoMan:in ja Suomen BPW:n yhteinen MENTOROINTIohjelma 2018 – Kickoff!

Positiivinen energia ja into olivat lähes käsinkosketeltavissa ja me järjestäjät #BPWFinland ja #VaikuttajaverkostoWoMan olimme itsekin haltioissamme uudenlaisesta tavasta tehdä yhteistyötä – tavoitteet kun meillä molemmilla liikkuvat hyvin samalla tontilla, jossa haluamme edistää naisten tasa-arvoa, verkostoitumista ja tukea ja rakentaa kyvykkyyksiä!

Mentorointiohjelman 10 paria aloittivat matkansa Minna Kurttilan ja Satu Palosaaren kanssa, lisäksi opastusta matkaan lähteville toi edellisestä WoMan:in mentorointiohjelmasta ihanan positiivinen aktori Viveca Lindqvist. Vuoden aikana kuulumisia, opastusta ja vinkkejä jaetaan pääasiallisesti ohjelman oman Whatsapp-ryhmän kautta ja mahdollisuus kasvokkain tapaamiseen on jokaisen WoMan:in jäsenilllan yhteydessä – seuraavan kerran torstaina, kesäkuun 14. klo 17:30. (Paikka löytyy lähempänä ajankohtaa ”tapahtumat” osion alta.)

Mieletön vuosi edessä! Stay tuned!!

Aurinkoisin terveisin,

Satu