Young BPW jäsenille kaksi koulutusstipendiä

Hakuilmoitus

BPW Finland kannustaa nuoria jäseniä osallistumaan Leadership Training for Women koulutukseen julistamalla haettavaksi kaksi stipendiä (arvoltaan 270 euroa).

BPW Leadership Training for Women Goes Digital on inspiroiva ja käytännöllinen ohjelma, joka on suunniteltu antamaan naisille mahdollisuus saavuttaa henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa ja parantaa heidän johtamistaitojaan teorian, käytännön harjoitusten ja jaetun kokemuksen avulla. Sen avulla voit oppia johtamisen eri näkökohdista ja kehittää oman henkilökohtaisen johtamistyylisi.

Koulutusta on kolmena päivänä perjantaisin 29.1. 5.2. ja 29.2. klo: 13.30 – 17.30 Suomen aikaan, etänä ja englanniksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://bpw-lll.weebly.com/ltw-online-training.html

Stipendiä voi hakea keskiviikkoon 20.1.2021 klo: 16 saakka lähettämällä vapaamuotoisen motivaatiokirjeen liiton hallitukselle osoitteeseen office@bpw-finland.fi  kirjeestä tulee ilmetä lisäksi nimesi, yhteystietosi ja BPW yhdistys, jonka jäsen olet.

Stipendiaatit ovat velvollisia tuottamaan sisältöä BPW Finlandin ja Young BPW Finlandin sosiaaliseen mediaan kahden postauksen verran (kumpikin stipendiaatti yhden postauksen kummallekin taholle) ja järjestämään yhdessä kaikille BPW Finlandin jäsenyhdistyksille avoimen 40 minuutin pituisen webinaarin kokemuksistaan koulutukseen osallistumisesta kevään 2021 aikana viimeistään toukokuussa. Mikäli stipendiaatteja on vain yksi, voi hän vaihtoehtoisesti webinaarin sijaan, saapua BPW Finlandin hallituksen kokoukseen kuultavaksi koulutukseen ja sen herättämiin ajatuksiin liittyen (osallistuminen etäyhteydellä mahdollista ja tällä hetkellä myös todennäköistä) kevään 2021 aikana.