BPW Iitti

Iitin Liike – Virkanaiset perustettiin 4.11.1952. Eli tämä BPW-Finladin ainoa puhtaasti maaseutuyhdistys on
70-vuotias. Olemme vireä ja aktiivinen yhdistys. Yhdistys koostuu monialaisesta naisverkostosta ja jäsenenä saat verkoston tuen itsellesi sekä pääset tutustumaan eri alan toimijoihin. Kattojärjestömme Suomen liike- ja virkanaisten liitto eli BPW Finland on perustettu vuonna 1946.


Toimintamme koostuu monenlaisesta yhdessä tekemisestä, joiden sisältöön pääset jäsenenä vahvasti vaikuttamaan. Järjestämme mm. ruoka- ja askartelukursseja, mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Yksi toimintamme kulmakivistä on kesällä pidettävä Torikahvila, johon kaikki yhdistyksemme jäsenet pääsevät osallistumaan.

Jaamme vuosittain stipendejä lukion ja yläkoulun hyvin menestyneille tyttö-oppilaille.


Käy katsomassa tulevat tapahtumamme tästä


Olemme aktiivisesti mukana myös liiton toiminnassa osallistumalla liiton järjestämiin kokouksiin,
koulutuksiin ja seminaareihin. Liiton kevätkokous 2023 järjestetään Iitissä.


Vieraile myös Facebook-sivuillamme


Yhdessä ulkoilu on parasta
Torikahvilassa tavataan

Kuvia 70-vuotisjuhlistamme

Iitin liike- ja virkanaisten 71. toimintavuosi on käynnistynyt vilkkaana

 

Viime vuoden toiminta lähti kunnolla käyntiin vasta keväällä koronan vähän helpotettua. Vuoden aikana ehti kuitenkin olla paljon toimintaa mm. torikahvila kesälauantaisin sekä markkinatiistaisin. Joulukuussa pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas ilahduttamaan Iitin Ehtookodin asukkaita pikkujoulun merkeissä. Vuoden toiminta huipentui yhdistyksen 70-vuotisjuhliin marraskuussa.

Tämä vuosi on käynnistynyt vilkkaasti. Tammikuussa ruokakurssilla valmistettiin ruokaa kotimaisista kasviksista ja juureksista erilaisten proteiinilisien kanssa ”härkäviikkojen” teemalla. Helmikuu käynnistyi kulttuurin merkeissä operetissa Valkoinen hevonen.

Yhdistyksen vuosikokouksessa 22.2. kunnanjohtaja Jarkko Salonen kävi läpi kunnan ajankohtaisi kuulumisia. Kokouksessa valittiin toimihenkilöt seuraavasti: Hanna Savelainen toimii puheenjohtajana ja Annikki Ruokonen varapuheenjohtajana, hän vastaa myös torikahvilatoiminnasta. Hallituksen jäseniä ovat Marja Hannikainen  (rahastonhoitaja), Tuula Laaksonen (sihteeri), Anita Laitinen ja Anu Purho. Hallituksen ulkopuolelta Mervi Kuvaja toimii somevastaavana. Toiminnantarkastajaksi valittiin Arja Vilen, varalla Lolita Tuomainen

Iitin liike- ja virkanaisilla on vastuullaan järjestää tänä vuonna kattojärjestömme Suomen liike- ja virkanaisten liitton eli BPW Finlandin kevätkokous. Kokous päästään muutaman vuoden tauon jälkeen pitämään kaksipäiväisenä 22.-23.4. Radalla Resortissa.  Yhdistyksemme virallisiksi edustajiksi kokoukseen valittiin Hanna Savelainen ja Tuula Laaksonen. Varalle Anita Laitinen ja Mervi Kuvaja.

Ruokaa kotimaisista kasviksista ja juureksista ”härkäviikkojen ” teemalla

Lolita Tuomaiselle ojennettiin BPW-Finlandin myöntämä hopeinen ansiomerkki. Kuvassa puheenjohtaja Hanna Savelainen ja varapuheenjohtaja Annikki Ruokonen.

Kuvia liiton vuosikokouksesta Iitissä Radalla Resortissa

Hallitus

Annikki Ruokonen, puheenjohtaja

Anita Laitinen, varapuheenjohtaja

Marja Hannikainen, rahastonhoitaja

Anu Purho

Pirjo Hopponen

Kaija Varinma

Hallituksen ulkopuolella Tuula Laaksonen, sihteeri

Halituksen ulkopuolella Mervi Kuvaja, sometiedottaja

Tiedostoja