BPW Iitti

Iitin Liike – Virkanaiset perustettiin 4.11.1952. Eli tämä BPW-Finladin ainoa puhtaasti maaseutuyhdistys on
70-vuotias. Olemme vireä ja aktiivinen yhdistys. Yhdistys koostuu monialaisesta naisverkostosta ja jäsenenä saat verkoston tuen itsellesi sekä pääset tutustumaan eri alan toimijoihin. Kattojärjestömme Suomen liike- ja virkanaisten liitto eli BPW Finland on perustettu vuonna 1946.

Toimintamme koostuu monenlaisesta yhdessä tekemisestä, joiden sisältöön pääset jäsenenä vahvasti vaikuttamaan. Järjestämme mm. ruoka- ja askartelukursseja, mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Yksi toimintamme kulmakivistä on kesällä pidettävä Torikahvila, johon kaikki yhdistyksemme jäsenet pääsevät osallistumaan.

Jaamme vuosittain stipendejä lukion ja yläkoulun hyvin menestyneille tyttö-oppilaille.

Käy katsomassa tulevat tapahtumamme tästä

Olemme aktiivisesti mukana myös liiton toiminnassa osallistumalla liiton järjestämiin kokouksiin,
koulutuksiin ja seminaareihin. Liiton kevätkokous 2023 järjestetään Iitissä.

Vieraile myös Facebook-sivuillamme

Yhdessä ulkoilu on parasta