BPW VantaaVantaan Liike- ja virkanaiset ry eli tutummin BPW Vantaa (Business and Professional Women Vantaa) on toiminut jo vuodesta 1978. Yhdistys koostuu vahvasta monialaisesta naisverkostosta, jossa jäsen saa mahdollisuuden vaikuttamiseen, itsensä kehittämiseen, verkoston kasvattamiseen sekä BPW:n tuen työelämän eri tilanteissa. 

Järjestämme kuukausittain jäsenistöä kiinnostavia tapahtumia mm. yritysvierailuja ja kulttuurikäyntejä. Lisäksi osallistumme BPW Finlandin kokouksiin,  kansainvälisiin konferensseihin sekä naisten asiaa ajaviin tempauksiin ja tilaisuuksiin yhteistyössä muiden naisjärjestöjen kanssa. BPW Vantaa tekee avustustyötä ja jakaa stipendejä. Tiedot tulevista tapahtumista näet tapahtumat-sivulta.

BPW Vantaa edistää naisten asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnassa ja työelämässä. Yhdistyksen tavoitteena on työskennellä yhdessä tasa-arvon saavuttamiseksi sekä luoda eri aloilla toimiville naisille mahdollisuus tutustua toisiinsa ja solmia ystävyyssuhteitaan ja muodostaa näin yhteistyöverkko, joka toimii tukena eri elämäntilanteissa.

Alle 36 -vuotiaat jäsenemme kuuluvat automaattisesti myös Young BPW:hen, joka järjestää paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti nuorille liike- ja virkanaisille suunnattuja tapahtumia

Jäsenmaksumme on 47€/vuosi.